TROBADA AULES D’ACOLLIDA

[@more@]I TROBADA D’ALUMNES DE LES AULES D’ACOLLIDA DE SANTA EUGÊNIA I SANT NARCIS El grup de treball de tutores d’Aula d’Acollida  de les escoles dels barris de Santa Eugènia i Sant Narcís: CEIP MontfalgarsCEIP Dalmau CarlesCEIP Santa EugèniaCEIP Mare de Déu del MontCEIP Cassià Costal Han organitzat, el 30  de novembre d’enguany, la I Trobada dels alumnes de les Aules d’Acollida d’aquesta zona. L’objectiu principal ha estat la coneixença dels nens i nenes de diferents nacionalitats amb  la llengua catalana com a vehicle de comunicació, per tal d’utilitzar la llengua en una situació real.El parc del Güell que està al bell mig de les cinc escoles ha estat el lloc de la trobada per fer jocs de dinàmica de grups, cançons i acabar amb un esmorzar col·lectiu.Un centenar d’alumnes nouvinguts han gaudit d’aquesta jornada que les mestres han valorat molt positivament, i s’han animat a preparar-ne d’altres pels propers trimestres. Aquesta experiència innovadora i enriquidora entre Aules d’Acollida por servir de model perquè altres zones s’animin a potenciar l’aprenentatge  de la llengua des de un enfocament comunicatiu des de la interculturalitat i cohesió social.

Quant a aulacollida

Mestra i pedagoga. Assessora de llengua catalana, interculturalitat i cohesió social. Professora Associada a la UdG
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

TROBADA AULES D’ACOLLIDA

[@more@]I TROBADA D’ALUMNES DE LES AULES D’ACOLLIDA DE SANTA EUGÊNIA I SANT NARCIS El grup de treball de tutores d’Aula d’Acollida  de les escoles dels barris de Santa Eugènia i Sant Narcís: CEIP MontfalgarsCEIP Dalmau CarlesCEIP Santa EugèniaCEIP Mare de Déu del MontCEIP Cassià Costal Han organitzat, el 30  de novembre d’enguany, la I Trobada dels alumnes de les Aules d’Acollida d’aquesta zona. L’objectiu principal ha estat la coneixença dels nens i nenes de diferents nacionalitats amb  la llengua catalana com a vehicle de comunicació, per tal d’utilitzar la llengua en una situació real.El parc del Güell que està al bell mig de les cinc escoles ha estat el lloc de la trobada per fer jocs de dinàmica de grups, cançons i acabar amb un esmorzar col·lectiu.Un centenar d’alumnes nouvinguts han gaudit d’aquesta jornada que les mestres han valorat molt positivament, i s’han animat a preparar-ne d’altres pels propers trimestres. Aquesta experiència innovadora i enriquidora entre Aules d’Acollida por servir de model perquè altres zones s’animin a potenciar l’aprenentatge  de la llengua des de un enfocament comunicatiu des de la interculturalitat i cohesió social.

Quant a aulacollida

Mestra i pedagoga. Assessora de llengua catalana, interculturalitat i cohesió social. Professora Associada a la UdG
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: TROBADA AULES D’ACOLLIDA

 1. CHI 1″ Ceramic Hair Styling Iron Straightener FAROUK Model:10300
  $71.00 $50.00
  Save: 30% off
  • CHI Hair Straighteners limited edition pink camo collection ceramic flat iron will give you silky smooth hair

  • Versatile all-in-one ergonomic design is featured in this professional salon model hair care beauty product

  • Create silky, shiny hair instantly with this versatile flat iron

  • Flash quick heating, swivel cord

  • Straighten, flip, bend or curl

  • Free pink camouflage storage bag included
  http://www.ghdprincess.com/

Els comentaris estan tancats.